JXTC Lifestyle Outpost - шаблон joomla Оригами

A természet egy tökéletesen működő összehangolt rendszer, ami egyensúlyra törekszik. Minden élőlényre szüksége van az ökológiai egyensúly fenntartásához. Környezetünkért érzett felelősségünk tudatában csatlakoztunk az ISO 14001 szabvány szerinti Környezetirányítási rendszerhez. Környezetünk védelme elemi ügyünk. A vállalat közvetlen felelősséggel tartozik a környezet állapotának megőrzéséért és folyamatos javításáért, s ennek érdekében a környezetvédelmet fejlődési folyamatának szerves részeként tekinti. Legfontosabb cél a versenyképességük biztosítása: figyelembe véve az érdekelt felek elvárásait ,a környezetükben élők megelégedettségének fenntartását, valamint környezetük megóvását.

Veszélyes hulladék és fáradt olaj:

Fontosnak tarjuk környezetünk és levegőnk védelmét, amely általunk megbízott cég / cégek  közreműködésével, a fáradt olaj elszállítás is megoldott. A partner által leadott fáradt olaj, megrendelés után, 15-30 napon belül, mennyiségtől függően, elszállításra kerül. Az egyéb veszélyes olajos hulladékot az átvett olaj súlyának 20%-áig térítésmentesen elviszik. 
A megrendelése történhet:

  • e-mailben az   Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre
  • levélben (6400 Kiskunhalas Alsószállás 40.)vagy
  • faxon 06  77/520-451 számra

Olajok termék és adatlapjai:
Természetesen minden általunk forgalmazott terméknek van biztonságtechnikai adatlapja és terméklapja, melyből bármilyen olyan információt megtudhat, amely önt érdekelheti. Némely speciális felhasználás esetében a hagyományos kőolajalapú kenőanyagok szennyező anyaggá válhatnak, ha a felhasználók nem tartanak be minden szigorú környezetvédelmi előírást.
Cégünk  eltökélt abban, hogy tevékenysége középpontjába állítsa a környezet védelmét. Erőfeszítéseket tett a biológiai úton lebomló kenőanyagok fejlesztése és bevezetése terén.

Biológiailag lebomló kenőanyagaink termékskálája:
HARDT OIL  BIO JET HAJÓOLAJ 2T:  biológiailag lebomló 2T olaj
HARDT OIL  OLEODINAMIC BIO-HEES 46: biológiailag lebomló hidraulika olaj

Mit nem szabad tenni a fáradtolajjal?
Nem szabad csatornába önteni! 
Nem szabad gyomirtásra használni! 
Nem szabad faanyagok nedvesség elleni védelmére használni! 
Nem szabad tüzelőanyagként használni!

Hogyan kell a fáradtolajat tárolni?

A fáradtolajat szivárgásmentes, lezárt hordóban vagy műanyag kannában kell tárolni. Ha nagy mennyiségben keletkezik, akkor lehetőség van nagyobb tartályban való tárolásra is, ebben az esetben az elszállítása szivattyús gépkocsival végzendő. A fáradtolaj környezetszennyező, ezért jelentős veszélyt jelent az élővilág számára. Vízbe kerülve, annak tetején szétterülve megakadályozza az oxigénáramlást, s így súlyos károkat okozhat a növény- és állatvilágban. A fáradtolaj elégetve felhasználható energiatermelésre, de amennyiben ez nem megfelelő, erre a célra kifejlesztett készülékben történik, akkor nagyon nagy levegőszennyezést okoz. A fáradtolajat minden esetben az arra kijelölt átvevőhelyre kell vinni, illetve átadható a begyűjtésére engedéllyel rendelkező cégeknek, amelyek az átvételt a jogszabályokban meghatározott módon igazolják.