JXTC Lifestyle Outpost - шаблон joomla Оригами

A kenőanyag forgalmazást képzett szakreferenseink végzik, akik igény esetén ingyenes kenéstechnikai szaktanácsadást nyújtanak, valamint segítenek az adott gépparknak legjobban megfelelő kenőanyagok kiválasztásában.

A kenőanyagok kiszállítása részben a megszokott kiszállítási napon - rendelés alapján, részben soron kívüli szállítás -az igényeknek megfelelően.

Fontosnak tarjuk környezetünk és levegőnk védelmét, amely általunk megbízott cég / cégek  közreműködésével, a fáradt olaj elszállítás is megoldott. A partner által leadott fáradt olaj, megrendelés után, 15-30 napon belül, mennyiségtől függően, elszállításra kerül. Az egyéb veszélyes olajos hulladékot az átvett olaj súlyának 20%-áig térítésmentesen elviszik.
A megrendelése történhet:
- e-mailben az   Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre
- levélben (6400 Kiskunhalas Alsószállás 40.)vagy
- faxon 06  77/520-451 számra

Cégünk kapcsolatot tart fent az Industor Kft. kenéstechnikai és alkalmazástechnikai szakcéggel, amely különböző fajtájú, sűrűségű, állagú kenőanyagok szakszerű átfejtéséhez, töltéséhez, méréséhez ,tárolásához, adagolásához forgalmaz  eszközöket, berendezéseket. 
Így módunkban áll a két cég közös és jól működő kapcsolatának köszönhetően- az általunk forgalmazott termékekhez –szerződéshez kötve- biztosítani  bármilyen, a cégek, végfelhasználók munkáját megkönnyítendő berendezés (ek)et.

Előzze meg a károsodásokat a kenőanyag rendszeres vizsgálatával, amely az olajminták vizsgálatán alapuló gépállapot-figyelésre alapszik. Az olajvizsgálatokat a MOL Wearchek laboratóriuma végezi el, mely jelenleg Magyarország legjobban felszerelt és legnagyobb tapasztalattal rendelkező, olajvizsgáló laboratóriuma. A vizsgálatokhoz biztosítjuk a mintatárolókat, űrlapot. A kapott   információkból, következtetéseket vonunk le a gépek helyes vagy rendellenes működésével, a kenőanyagok helyes vagy helytelen megválasztásával, illetve további használhatósággal kapcsolatban.

Ezekkel kapcsolatban érdeklődését jelezze a 06 77 520 450 –es telefonon vagy a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  e-mail címen.