JXTC Lifestyle Outpost - шаблон joomla Оригами

Az Önnel való üzleti kapcsolatunk kiemelten fontos számunkra. Ezért is szenteljük Önnek a következő néhány oldalt. Itt mindent megtalál, amit a termékeinkről és szolgáltatásainkról tudni érdemes. A személy –és haszongépjármű motorolajok, mezőgazdasági olajok, hajtómű olajok, ipari olajok, kenőzsírok és egyéb olajok széles választékát kínáljuk.

Mottónk: Az új FORMA, elvárt IGÉNYEK kielégítésére – KEDVEZŐBB áron.

,amely szerint folyamatosan a vásárlókat szem előtt tartva próbáljuk a termékek külső formáját eladhatóbbá tenni felhasználási terület bővítése mellett és mindezt elérhető áron.

Használja előnyös szolgáltatásainkat: tekintse meg katalógusainkat és a termékek lapjait, biztonságtechnikai adatlapjait.

A HARDT OIL  márka mára a kenőanyag piac egyik meghatározó márkájává nőtte ki magát egyes területeken. Az általunk megbízható, minőségbiztosítási tanúsítvánnyal rendelkező gyártók, leellenőrzött beszállítók, gyártói jóváhagyások és a specifikációk meggyőződése után a gyártási lappal érkező termékek kipalackozása és országos terítése Kiskunhalason történik. Cégünk több évtizedes tapasztalattal rendelkezik mind a palackozásban, értékesítésben és a kenéstechnika terén.

Termékeink saját palackozású termékek, melyeket hazai piacra szánva értékesítjük. Célunk az általunk forgalmazott HARDT OIL  kenőanyagok megismertetése és terjesztése a hazai, különféle felhasználási területeken.

A kenőanyag forgalmazást képzett szakreferenseink végzik, akik igény esetén ingyenes kenéstechnikai szaktanácsadást nyújtanak, valamint segítenek az adott gépparknak legjobban megfelelő kenőanyagok kiválasztásában.

A kenőanyagok kiszállítása részben terítőjárat rendszerű, részben soron kívüli szállítás -az igényeknek megfelelően.

 

A sikeres ismétlődő/megújító audit eredményeképpen, a friss ISO 90001 és 14001 -es minősítésünk.

Hardt Oil ISO minősítés